svaki dan, 12.00 – 20.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Put kroz ličnu promjenu: I ciklus - Znam da mogu, ali ne znam kako

Ideja vodilja ovih seminara je poticaj na promjenu. Kad naučimo prihvatiti sebe, ali i mijenjati svjesno ono što ne želimo da bude dio našeg unutrašnjeg svijeta tada možemo osjetiti da smo uključeni u vlastiti život. Prihvatiti sebe, znati šta trebamo mijenjati, kada i na koji način velika je životna vještina. Ako je nešto vještina, znači da nije urođeno i da se može naučiti.

I CIKLUS: „ZNAM DA MOGU, ALI NE ZNAM KAKO“

Seminar koji će vam pomoći:

  • da otkrijete kakav odnos imate prema sebi i kako prihvatate svoje pobjede i poraze, svoje unutrašnje sheme koje sprečavaju promjene, kuda su nestali motivi za dalji rast i razvoj i odgovor na pitanje: „Znam da mogu, ali ne znam kako?“
  • da smanjite sumnju u sebe, formirate poticajnu strukturu u svom životu, napravite svoje izbore i pokrenete dugo očekivane promjene.

Trajanje: 27. oktobar – 17. novembar 2020.

Termin: utorkom od 18.00 do 20.00

Voditeljica seminara: Azra Ibrahimović, voditeljica Nahlinog psihološkog savjetovališta

NAČIN PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA.

Ograničen je broj učesnica na 22 kako bismo poštovali epidemiološke mjere zaštite, osiguravajući veliki razmak između polaznica uz obavezno nošenje maske.

Svoje mjesto osiguravate isključivo uplatom na info desku Nahle do popune mjesta. Naše radno vrijeme je svaki dan od 12 do 20h. Mjesto na seminaru se osigurava na osnovu redoslijeda uplate participacije.

*U cijenu je uračunat PDV.

ROK ZA UPLATU:
do popune mjesta.

_________

Serijal seminara PUT KROZ LIČNU PROMJENU sastoji se od 5 ciklusa:

  • I ciklus: Znam da mogu, ali ne znam kako
  • II ciklus: Snaga samopouzdanja
  • III ciklus: Snaga asertivnosti
  • IV ciklus: Kako graditi zdrave međuljudske odnose
  • V ciklus: Umijeće ljubavi

POSEBNA PONUDA: ISKORISTITE POPUST U NAHLINOJ IGRAONICI!

Sve korisnice edukacijskih, sportskih i drugih programa u Nahli za samo 20 KM mjesečno imaju mogućnost neograničenog korištenja usluga igraonice za djecu od 3 do 9 godina, u terminu od 17 do 21 h tokom svih pet radnih dana! Ako pohađate bilo koji program u Nahli, dnevna karta za termin od 17 do 21 h za vaše mališane je samo 3 KM.