fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Nahla se nalazi u ulici Džemala Bijedića 122, u blizini otvorene pijace Kvadrant. Ukoliko dolazite tramvajem ili autobusom br. 31 (Vijećnica Dobrinja), izlazite na stanici Otoka, idete pješice u pravcu Buća Potoka do prvog kružnog toka (oko 200m), a onda skrenete u prvu ulicu lijevo i nakon još 100 m stigli ste do Nahline zgrade. Ukoliko dolazite privatnim automobilom, parking prostor možete pronaći u neposrednoj blizini, u krugu tržnih centara Konzum i Bingo. Za one koji odaberu doći biciklom osigurali smo parking mjesta za bicikle.

Trenutno aktivno djeluju tri Nahlina edukacijska centra, u Sarajevu, Bihaću i Tuzli.

Na Nahlinom info desku: Svakim danom, osim subote, u radnom vremenu od 12 do 20 h (adresa: Džemala Bijedića 122, Sarajevo). Procedura je jednostavna, popunite kratki formular s osnovnim podacima i uplatite godišnju članarinu.

ONLINE putem: Popunite ONLINE FORMULAR ZA UČLANJENJE.Nakon popunjavanja ovog obrasca klikom na Podnesi dobit ćete informacije o načinu plaćanja.

Članicom Nahle može postati svaka žena starija od 15 godina. Ponosni smo na bogatstvo dobnih, rodnih, jezičkih, vjerskih, svjetonazorskih, socijalnih i nacionalnih raznolikosti koje čine jedinstveni spektar Nahlinih članica.

 

Da, ali ne sve aktivnosti. Značajan broj Nahlinih aktivnosti usmjeren je primarno na osnaživanje žena, uzimajući u obzir njihove specifične potrebe i zahtjeve. Za oba spola otvorene su edukacije koje ne zahtijevaju specifičan pristup, kao što su poslovni seminari, konferencije, okrugli stolovi, tribine. Također, za sve korisnike/ce otvoreno je i dostupno Nahlino psihološko savjetovalište.