fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

POSTANI ČLANICA NAHLE

Nahla svakodnevno svjedoči koliko snažne i duboke promjene pokreće znanje. Već više od dvije decenije pružamo siguran prostor ženama svih generacija u kojem osjećaju da mogu biti ono što odaberu, da su unikatne i da je njihov individualni doprinos bitan svima nama.  
Pozivamo vas da učlanjenjem/obnovom svog članstva (p)ostanete dio Nahline porodice koja pozitivne promjene u ovom društvu čini mogućim, podržite naš rad i pomognete nam da ostvarimo još bolje rezultate.

ČLANARINA U NAHLI UKLJUČUJE:

  • Besplatne edukacijske programe za članice (programi iz oblasti zdravlja, psihologije, umjetnosti, životnih vještina, vjerske edukacije i duhovnosti, teen klub, klub mladih i dr.)
  • Besplatno korištenje biblioteke i čitaonice,
  • Prednost prilikom upisa na kurseve i seminare u slučaju velikog broja prijava,
  • Uključenost u aktivnosti Nahle.
 Cijena članarine je 40 KM, za studentice, penzionerke i nezaposlene žene 30 KM. *

* Za ostvarivanje popusta neophodno je dostaviti na uvid odgovarajući dokument kojim dokazujete status penzionerke, studentice, nezaposlene osobe (čak od penzije, indeks, dokaz o redovnom javljanju na biro ili drugi odgovarajući dokument).

NAČINI PLAĆANJA ČLANARINE: Članarinu možete uplatiti lično, na Nahlinom info desku ili putem žiro računa. Ukoliko plaćate iz inostranstva, uplate možete izvršiti putem Paypala ili putem deviznog računa u EUR valuti. Za uplate iz inostranstva nije moguće ostvariti popust. NAPOMENA ZA UPLATE IZ INOSTRANSTVA: Osoba koja uplaćuje obavezno snosi sve troškove provizije.

Primalac: CENTAR ZA EDUKACIJU I ISTRAŽIVANJE “NAHLA”
Džemala Bijedića 122
71 000 Sarajevo
033 710 650
Broj računa: 141 001 000 1745292
Banka: BBI
Svrha uplate: Članstvo
Iznos za uplatu: *

*) Cijena članarine je 40 KM, a za studentice, penzionerke i nezaposlene žene 30 KM

Uplati članarinu putem Paypala klikom na dugme ispod:

KAKO I ZAŠTO SE UČLANITI?

Na Nahlinom info desku: Svakim danom, osim subote, u radnom vremenu od 12 do 20 h (adresa: Džemala Bijedića 122, Sarajevo). Procedura je jednostavna, popunite kratki formular s osnovnim podacima i uplatite godišnju članarinu.

ONLINE putem: Popunite ONLINE FORMULAR ZA UČLANJENJE.Nakon popunjavanja ovog obrasca klikom na Podnesi dobit ćete informacije o načinu plaćanja.

Ko može postati članica?

Članicom Nahle može postati svaka žena starija od 15 godina. Ponosni smo na bogatstvo dobnih, rodnih, jezičkih, vjerskih, svjetonazorskih, socijalnih i nacionalnih raznolikosti koje čine jedinstveni spektar naših članica.

U kojem vremenskom periodu važi članarina?

Članarina je aktivna godinu dana od datuma učlanjenja.

Šta omogućavate plaćanjem članarine?

Svakim danom svog članstva u Nahli omogućavate:

  • pristup kvalitetnom obrazovanju svojim sugrađanima i sugrađankama,
  • besplatnu edukaciju i osnaživanje nezaposlenim ženama,
  • motivirajuće i podržavajuće okruženje učenicama i studenticama,
  • ruku podrške malim poduzetnicama,
  • mjesto susreta, topline i brižnosti ženama treće dobi,
  • inspiraciju i resursnu podršku istraživačicama…

Budite dio Nahline mreže podrške koja ljubavlju, radom i posvećenošću unapređuje mogućnosti žene u društvu i povećava njene šanse za osviješten, ispunjen i kvalitetan život!