fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

POSLOVNA PODRŠKA

Kroz mentorsku podršku, motivaciju i stručnu pomoć podržavamo prve poduzetničke korake i omogućavamo da ostvarite svoje poslovne snove. Ohrabrujemo umrežavanje poduzetnica, razmjenu iskustava i sve procese i inovacije koje doprinose poslovnom rastu i razvoju.

KONTAKT OSOBA

Amina Šljivo Bećić

VODITELJICA NAHLINE POSLOVNE ZAJEDNICE

Telefon: + 387 33 710-656

E-mail: biznis@nahla.ba

AKTUELNO

OBJAVLJEN VODIČ DO USPJEŠNOG ONLINE BIZNISA 2023!

NAŠE AKTIVNOSTI

MENTORSKA PODRŠKA

U nastojanju da povećamo konkurentnost žena u poslovnom okruženju, razvijajući njihov talenat i potencijal, Nahlina poslovna zajednica aktivirala je svoj MENTORING program. Program je namijenjen ženama koje žele razviti ili usavršiti vještine koje im nedostaju. Vođene konkretnim primjerima i savjetima mentora/ice, korisnice programa imaju priliku prevazići prepreke s ciljem postizanja poslovnog uspjeha. Prednost ovog programa je individualiziran pristup prilagođen potrebama mentorisane osobe. 

ZAJEDNICA I UMREŽAVANJE

Okupljanjem članica Nahline poslovne zajednice želimo potaknuti njihovo povezivanje u mrežu međusobne podrške. Organizacijom zajedničkih aktivnosti članicama pružamo priliku da se upoznaju, prezentiraju svoje profesionalne interese i ciljeve te razmjene svoja iskustva. Cilj nam je ukazati na važnost međusobne saradnje i kontinuiranog rada na poslovnim izazovima, specifičnim za pojedinu oblast kojom se bave, ali i onim koji su zajednički za sve žene.

USPJEŠNE PRIČE