svaki dan, osim subote, 12.00-20.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

NAHLINA IGRAONICA

Za koji uzrast je namijenjena igraonica?

Edukativni programi u Nahlinoj igraonici prilagođeni su za djecu uzrasta od 3 do 9 godina.

Kakve sadržaje nudimo?

U igraonici nudimo edukativni boravak uz stručni nadzor te različite naučno-istraživačke, jezičke, kreativne i umjetničke radionice, usmjerene da doprinose cjelovitom razvoju djeteta.

Zašto nam povjeriti dijete?

Nahlina igraonica je topao, čist i lijepo uređen prostor za učenje, kreativnu igru i sretno odrastanje vaših mališana u sigurnom okruženju, uz konstantni nadzor i brigu stručnog osoblja.

.

CIJENE USLUGA

MJESEČNA KARTA

ponedjeljak-petak, 17.00-21.00 h
60 KM
  • Edukativni boravak uz stručni nadzor
  • Dvosatne tematske radionice (18-20 h)
  • Pet dana sedmično

DNEVNA KARTA

ponedjeljak-petak, 17.00-21.00 h
7 KM
  • Edukativni boravak uz stručni nadzor
  • Dvosatna tematska radionica (18-20 h)
NAPOMENE

Broj dnevnih karti je ograničen, pa vas molimo da prije dolaska provjerite popunjenost kapaciteta pozivom na naš info desk (033/710-650).
Za dvoje i više djece iz iste porodice osigurali smo i dodatni popust (informacije na info desku).
VAŽNO!

SADRŽAJ RADIONICA

PČELICE
SVEZNALICE

PČELICE PRIČALICE

Ponedjeljkom UČIMO ENGLESKI JEZIK kroz aktivno slušanje, čitanje, pisanje te kombinaciju interaktivnih
jezičkih vježbi u grupi, koristeći se različitim tehnikama i metodama prilagođenim uzrastu djece i njihovim mogućnostima te audio-vizuelnim sredstvima.

PČELICE ČITALICE

Utorkom NJEGUJEMO VJEŠTINU ČITANJA kroz prepoznavanja slova, vezivanje i interpretaciju, naglašavajući razumijevanje sadržaja, pitanja i odgovore, izražavanje zapaženih ideja i događaja i unapređivanje vokabulara.

PČELICE MAŠTALICE

Srijedom RAZVIJAMO KREATIVNOST, FINU MOTORIKU I ESTETIKU pokretima koji proizilaze iz mašte, a ideje pretvaramo u stvarnost, otkrivajući talente, njegujući preciznost i slobodu izražavanja.

PČELICE ZVJEZDICE

Četvrtkom KORAČAMO U MUZIČKO-DRAMSKI SVIJET kroz note i pokrete čiji sadržaji omogućavaju izražavanje unutrašnjih ideja, slobodu pokreta, poboljšavanje emocionalne inteligencije i individualnih osobina, pamćenja, empatije kao i oslobađanja od unutrašnjih strahova.

PČELICE PITALICE

Petkom OTKRIVAMO TAJNE NAUKE I TRAGAMO ZA ODGOVORIMA kroz mala istraživanja, usvajajući znanja iz različitih oblasti i uvodeći radoznale dječije umove u svijet kritičkog razmišljanja.