fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Kursevi njemačkog jezika - nastava u učionici

Ne propustite priliku da usavršite svoj njemački jezik! Iskoristite naše posebne pogodnosti: večernje termine, rad u malim grupama, popuste do 40% za različite kategorije polaznica!

U ovom ciklusu u ponudi je kurs 2. stepena (A1.2.). Svaki stepen se sastoji od 44 časa (uključeno i završno testiranje), a nastava će se realizovati u učionici.

    Prednosti naših kurseva:

  • Prate Zajednički evropski referentni okvir za jezike (CEF) te se nivo znanja određuje prema evropskim okvirima;
  • Prilagođeni su potrebama polaznica;
  • Realiziraju se prema standardima za obrazovanje odraslih;
  • Cijene su prilagođene životnom standardu u BiH (osiguravamo popust do 40% za učenice, studentice i penzionerke).

Termin: utorkom i četvrtkom, 17.30 – 20.00

Trajanje: 24.1 – 14.3. 2023.

Predavačica: Suada Hedžić

Polaznice koje nemaju dokaz o nivou poznavanja njemačkog jezika, a prijavljuju se na A1.2 (II) stepen, trebaju polagati besplatan test određivanja nivoa poznavanja jezika. Test se može uraditi u prostorijama CEI “Nahla” ili online, svakim danom, osim subote, u periodu od 12 do 18h ili online.

Prijave: putem PRIJAVNOG FORMULARA. Uplatu možete izvršiti do popune mjesta na našem info desku, svakim danom osim subote od 11.30 do 20h ili online putem. Napomena: informacije o načinu uplate online sve prijavljene kandidatkinje će dobiti putem e-maila. Sve polaznice će na e-mail adresu navedenu u okviru online formulara dobiti instrukcije o online praćenju nastave. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate.

Cijene:

• Cijena po stepenu: 140 KM*
• Za učenice srednjih škola, redovne studentice i penzionerke: 85 KM*
*U cijenu je uračunat PDV.

Šta je sve uključeno u cijenu kursa:

• Besplatan placement test za određivanje nivoa poznavanja jezika
• 44 časa nastave (uključeno i završno testiranje)
• Materijali za nastavu (osim udžbenika)
• Izrada certifikata

Detaljne upute o pravilima vezanim za pohađanje naših kurseva stranih jezika pogledajte OVDJE.

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: edukacija@nahla.ba.

U Nahli znanje smatramo najdragocjenijim poklonom. Zato činimo sve što je u našoj moći kako bismo iskustvo učenja u svojim edukacijskim centrima učinili jedinstvenim i poticajnim, a stjecanje znanja i vještina omogućili svakoj ženi u svom okruženju. Pored posebnih pogodnosti za učenice, studentice i penzionerke, tokom cijele godine osiguravamo i 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗹𝗮𝘁𝗻𝗮 𝗺𝗷𝗲𝘀𝘁𝗮 za najosjetljivije kategorije žena na svojim edukacijskim programima. 𝗣𝗼𝗸𝗹𝗼𝗻𝗶𝘁𝗲 𝗶 𝘃𝗶 𝗻𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲 𝘇𝗻𝗮𝗻𝗷𝗲, tako što ćete uplatiti neki od Nahlinih edukativnih programa i pokloniti ga ženi kojoj je potreban. Više informacija možete naći OVDJE.

Ukoliko ispunjavate potrebne kriterije, ovaj kurs možete pohađati besplatno. Kako bismo osigurali jednaku dostupnost neformalnog obrazovanja svim kategorijama društva, Nahla u svim svojim edukativnim programima pruža prostor za besplatnu edukaciju ženama koje ispunjavaju zadane kriterije (nezaposlene žene, korisnice socijalne pomoći, samohrane majke, žrtve nasilja u porodici, civilne žrtve rata).

Više informacija o načinu apliciranja za besplatno mjesto možete pronaći OVDJE.