fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Kurs francuskog jezika (A1.1.) - online nastava

Naučite francuski jezik, jezik diplomatije i treći najrasprostranjeniji jezik u Evropi!
 
Francuski jezik spada u grupu romanskih jezika i pored toga što se govori na teritoriji Francuske, govori se i u : Luksemburgu, na Haitiju, u Švicarskoj, u Belgiji, Monaku, Kanadi, ali i u više od 15 afričkih zemalja. Drugi službeni jezik je u Maroku, Tunisu, Alžiru i Libanu.
 
On je jezik na kojem su pisane neka od velikih dijela književnosti, a zahvaljujući svojoj jasnoći, preciznosti i konciznosti daje velike mogućnosti izražavanja, a kada počnete da ga učite nećete više moći odoljeti njegovom “šarmu”.
 
A da li ste znali da je francuski jezik zvanični jezik u Evropskoj uniji, Ujedinjenih nacija, Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) i velikog broja drugih međunarodnih institucija?
 

Ove zime imate priliku učiti francuski jezik iz udobnosti svoga doma – prijavite se na Nahlin online kurs francuskog jezika  – A1.1.

Prednosti naših kurseva:

U ovom ciklusu u ponudi je 1. stepen (A 1.1.) u sljedećem terminu:

  •  utorkom i četvrtkom, 17.30-19.00h, ONLINE
Trajanje: 2. februar –  16. mart 2023.
 

Predavačica: Elmedina Hodžić, diplomantica francuskog jezika i književnosti, poliglot, edukatorica

Prijave: putem prijavnog FORMULARA. Uplatu možete izvršiti do popune mjesta, na našem info desku, svakim danom, osim subote, od 12 do 20h ili online putem (detalje o ovom načinu uplate možete dobiti putem e-maila edukacija@nahla.ba). Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate.

Cijena po stepenu: 150 KM*
*U cijenu je uračunat PDV.

Šta je sve uključeno u cijenu kursa:
• 24 časa nastave (12 susreta po 90 minuta)
• Materijali za nastavu (osim udžbenika)
• Završni test
• Izrada certifikata

Detaljne upute o pravilima vezanim za pohađanje naših kurseva stranih jezika pogledajte OVDJE.

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: edukacija@nahla.ba.

U Nahli znanje smatramo najdragocjenijim poklonom. Zato činimo sve što je u našoj moći kako bismo iskustvo učenja u svojim edukacijskim centrima učinili jedinstvenim i poticajnim, a stjecanje znanja i vještina omogućili svakoj ženi u svom okruženju. Pored posebnih pogodnosti za učenice, studentice i penzionerke, tokom cijele godine osiguravamo i 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗹𝗮𝘁𝗻𝗮 𝗺𝗷𝗲𝘀𝘁𝗮 za najosjetljivije kategorije žena na svojim edukacijskim programima. 𝗣𝗼𝗸𝗹𝗼𝗻𝗶𝘁𝗲 𝗶 𝘃𝗶 𝗻𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲 𝘇𝗻𝗮𝗻𝗷𝗲, tako što ćete uplatiti neki od Nahlinih edukativnih programa i pokloniti ga ženi kojoj je potreban. Više informacija možete naći OVDJE.

Ukoliko ispunjavate potrebne kriterije, ovaj kurs možete pohađati besplatno. Kako bismo osigurali jednaku dostupnost neformalnog obrazovanja svim kategorijama društva, Nahla u svim svojim edukativnim programima pruža prostor za besplatnu edukaciju ženama koje ispunjavaju zadane kriterije (nezaposlene žene, korisnice socijalne pomoći, samohrane majke, žrtve nasilja u porodici, civilne žrtve rata).

Više informacija o načinu apliciranja za besplatno mjesto možete pronaći OVDJE.