svaki dan, 12.00 – 20.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Potpisan memorandum o saradnji s Fondacijom Mozaik

U zvaničnoj posjeti Centru za edukaciju i istraživanje “Nahla” danas su boravile predstavnice Fondacije Mozaik,  Vesna Bajšanski-Agić, izvršna direktorica i Sejdefa Bašić-Ćatić, direktorica za kolektivni impakt. Povod posjete bilo je potpisivanje memoranduma o saradnji kojim se uspostavljaju mehanizmi bliže saradnje između Fondacije Mozaik i CEI Nahla.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Na ovaj korak obje strane su inspirisane zajedničkom vizijom i ciljem da mladima, posebno mladim poduzetnicima/ama pomognu u njihovom razvoju i uspjehu.

Sastanku s predstavnicama Fondacije Mozaik prisustvovale su Sehija Dedović, direktorica CEI Nahla i Anela Šemić, stručna saradnica u Nahlinoj poslovnoj zajednici.

Nahla i Fondacija Mozaik nadopunjuju se u više oblasti djelovanja, među kojima se posebno ističu aktivnosti namijenjene mladima i aktivnosti vezane za zapošljavanje i poduzetništvo.

Ovim memorandumom CEI Nahla se pridružila i platformi www.lonac.pro na kojoj će uposlenice Nahle nesebično dijeliti svoje znanje mladim poduzetnicima/ama u izazovima s kojima se susreću pri poslovanju.