fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Pilates u Nahli - za stabilnost i energiju!

PILATES treninzi održavaju se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 19h.

Priključite se pilates treninzima u Nahlinom fitness centru i izdužite i toniziraje tijelo, oslobodite se stresa i povećajte samopouzdanje.

Kako pilates djeluje na tijelo

Metoda pilatesa uključuje niz vježbi koje stavljaju naglasak na vaše mišiće abdomena koji zajedno s leđnim mišićima tvore “srž” snage odakle vaše tijelo crpi stabilnost i energiju. Pilates učvršćuje i rasteže čitavo tijelo, stvarajući izdužene mišiće poput onih kakve vidimo kod plesača.

Sve se vježbe izvode vrlo lagano, bez naglih pokreta ili pocupkivanja u mjestu. Treba naglasiti da se kod takvog vježbanja mišićni volumen ne pojačava, već postaje elastičan, vretenast i gibak. Kičma i zglobovi se vrlo dobro tretiraju pri vježbanju pilatesa, a pilates lopta je odlična kako za smanjenje bolova u leđima, tako i za bolje držanje tijela.

TERMIN: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 19h.

CIJENA: 45 KM*

*U cijenu je uračunat PDV.

Prijaviti se možete na našem info desku

Rezervacije isključivo uz uplatu na našem info desku svakim danom, osim subote, od 11.30 do 20 h.

NAČIN UPISA: Krajem svakog tekućeg mjeseca upisujemo polaznice za naredni mjesec. Polaznice se upisuju isključivo uz uplatu na Nahlinom info desku. Prilikom mjesečne uplate korisnicama se izdaje fitness karta koju su obavezne nositi sa sobom na svaki trening.

Privatni ormarić za odlaganje stvari možete iznajmiti na mjesec dana po cijeni od 5 KM*.

*U cijenu je uračunat PDV.