fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Lični brending na LinkedInu: 3 tajne svjetskih kreatora – radionica

Ukoliko želite svoj biznis ili kompaniju povezati  s potencijalnim klijentima na LinkedInu i unaprijediti svoje poslovne mogućnosti pridružite nam se na radionici posvećenoj otkrivanju tajni uspješnog ličnog brendinga na LinkedInu, inspirirane iskustvom svjetskih kreatora koji su postigli izuzetan uspjeh na ovoj platformi. Integracija umrežavanja, kvalitetnih i kreativnih profila, sadržaja i ciljanog oglašavanja na ovoj platformi otvara vrata ka nevjerovatnom potencijalu rasta i uspjeha u prodaji.

Vjerujemo da ste upoznati sa LinkedInom – dinamičnom poslovnom mrežom koja osim digitalnog prostora za umrežavanje otvara i vrata globalnog poslovnog svijeta, povezuje vas s uticajnim stručnjacima, predstavlja vrijedan izvor informacija o trendovima u industriji, promjenama na tržištu i najnovijim poslovnim dešavanjima te daje mogućnost izgradnje ličnog brenda i prezentacije ekspertize na način koji prije nije bio moguć.

Ova mreža sada broji preko 930 miliona korisnika iz preko 200 zemalja širom svijeta od čega su 61 milion kompanije što predstavlja izvor nevjerovatnih poslovnih prilika, posebno kada je u pitanju prodaja. Kompanije koje strategijski koriste ovu platformu mogu doživjeti pravu transformaciju u svom pristupu prodaji.

SADRŽAJ I KONCEPT RADIONICE

  • Kako optimizirati LinkedIn profil za prodaju?
  • Kako kreirati ponudu (kao početnik ili ekspert)?
  • Kako pisati LinkedIn objave u bilo kojoj industriji?
  • Kako sa sigurnošću znati da li je sadržaj "dobar"?
  • Kako kreirati sadržaj koji plijeni reakcije i komentare

Radionica je namijenjena svima onima koji žele raditi na izgradnji svog ličnog brenda, optimizaciji profila za prodaju i njeno unapređenje, kreiranju zanimljivog i interaktivnog sadržaja putem ove mreže koji će privući interes i reakcije korisnika. Prijava je otvorena za zaintresovane – muškarce i žene.

VODITELJ RADIONICE: Jasmin Alić, copywriter i strateg za Fortune 500 kompanije, LinkedIn ekspert

Termin: četvrtak, 23.11.2023, od 18 do 20h

Lokacija: Multimedijalna sala CEI “Nahla”, Džemala Bijedića 122, Sarajevo

CIJENA: 50KM*        *U cijenu je uračunat PDV.

PRIJAVE putem PRIJAVNOG FORMULARA. Svoje mjesto potvrđujete isključivo uplatom na info desku Nahle, svakim danom, osim subote, od 11.30 do 20.00 ili online putem (detalje o ovom načinu uplate možete dobiti putem e-maila edukacija@nahla.ba). Mjesto na edukaciji se osigurava po redoslijedu uplate. Broj mjesta je ograničen!

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: edukacija@nahla.ba.

O voditelju radionice

Jasmin Alić je copywriter i strateg za Fortune 500 kompanije, te LinkedIn ekspert sa publikom od 140,000 pratilaca. Svojoj publici je poznatiji kao Jay sa brendom Hey Jay, a ove godine je rangiran i kao broj 1 LinkedIn kreator na svijetu. Jasmin kaže da ima misiju da pomogne što više ljudi da izgrade svoj lični brend i usavrše svoje pisanje online sadržaja.