svaki dan, 12.00 – 20.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Nahlin poklon bon – obraduj dragu osobu!

Imate dragu osobu koja odavno govori da se želi pokrenuti, raditi na sebi, ali nikako da se odluči kada, kako i gdje? Olakšajte joj i motivirajte je –  Nahlinim poklon bonom  i mogućnošću da za sebe odabere baš ono što joj u ovom trenutku treba iz naše bogate ponude programa, usavršavanja i usluga.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Moguće vrijednosti bona: tačno određeni program ili novčani iznos (u minimalnom iznosu od 10 KM)

Poklon bon možete kupiti na Nahlinom info desku svaki dan od 12 do 20 h.

Nahlin poklon bon ima rok trajanja od 12 mjeseci od dana izdavanja. Na poklon bonu jasno je navedena njegova vrijednost i rok važenja. Nakon isteka roka iskoristivosti bona nije moguće tražiti povrat novca za neiskorišteni iznos.

Ne, poklon bon možete isključivo iskoristiti za program koji je naveden na njemu ili u slučaju da je u pitanju novčani iznos za uplatu za Nahlin program ili uslugu.

Kod korištenja bona za programe/usluge u vrijednosti manjoj od vrijednosti bona ne možemo vam vratiti razliku u gotovini, ali iznos na bonu možete iskoristiti za neki drugi program ili uslugu. Bon možete iskoristiti i za program/uslugu u vrijednosti većoj od vrijednosti bona, tako što ćete doplatiti potrebnu razliku.