fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Slikanje tehnikom tačkanja akrilnim bojama - kreativna radionica

Uvijek birate unikatni nakit, asesoare, ukrasne predmetime po kojima vas i drugi prepoznaju? Volite da svoje slobodno vrijeme ispunite na kreativni način? Istraživanje novih, nesvakodnevnih kreativnih vještina vas dodatno motiviše na sopstvene kreacije? Ako se u ovome pronalazite – prijavite se na kreativnu radionicu slikanja tehnikom tačkanja akrilnim bojama i svoju kretivnost i originalnost prenesete na omiljene personalne komade. U ovom ciklusu smo otvorili upis na dvije grupe.

Tehnika slikanja tačkanjem akrilnim bojama potiče iz drevnih vremena, a CEI Nahla prepoznaje važnost njenog njegovanja i u saradnji sa Nedžlom Adilagić organizuje jednodnevnu radionicu.

Nedžla Adilagić je umjetnica kojoj je ovaj hobi postao strast, a možete je naći iza FB profila DOTS i instagram profila DOTS –  posjetite ih i vidite kako Nedžala ovom tehnikom daje živost predmetima i nakitu.

Voditeljica radionice: Nežla Adilagić

U ovom ciklusu smo otvorili upis na dvije grupe:

I grupa: nedjelja, 26. februar 2023, od 14.00 do 17.00h

II grupa: petak, 3. mart 2023, od 17.30 do 20.30h

Mjesto održavanja: CEI Nahla Sarajevo, Džemala Bijedića 122

NAČIN PRIJAVE: ako ste se zainteresovali pozivamo vas da se prijavite putem PRIJAVNOG FORMULARA, a svoje mjesto rezervišete isključivo uplatom na info desku CEI Nahla do popune mjesta.

Maksimalan broj polaznica na radionici je 12. Radno vrijeme info deska za prijave i uplate je svaki dan, osim subotom, od 11.30 do 20.00. Mjesto na radionici se osigurava na osnovu redoslijeda uplate.

CIJENA RADIONICE: 30 KM*
*U cijenu je uračunat PDV.

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: edukacija@nahla.ba ili telefon 033/710-650