fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

20 godina Nahle – počinje online kampanja!

U ovoj nadasve neobičnoj i drugačijoj 2020. godini Centar za edukaciju i istraživanje „Nahla“ obilježava 20 godina uspješnog rada i djelovanja u zajednici.  Vođeni snagom promjena kojima smo svjedočili odlučili smo ovaj za nas veliki jubilej obilježiti upravo optimističnim i snažnim porukama koje ćemo od 7. do 18. decembra putem svojih društvenih mreža i drugih komunikacijskih kanala uputiti svojim sadašnjim i budućim članicama, korisnicama, sugrađanima i sugrađankama.

Od 7. do 18. decembra Centar za edukaciju i istraživanje „Nahla“ online kampanjom će simbolično ispratiti 20. godišnjicu svog rada. Ostanite uz nas i dopustite nam da pozitivnom energijom i toplinom Nahle obojimo sive dane decembra!

 

#ZnanjePokreće

Pod motom #ZnanjePokreće predstavit ćemo vam neke od naših dugogodišnjih članica i polaznica, koje kroz priče o svojim odlukama, izborima, uspjesima, svjedoče o dubokoj i sveobuhvatnoj ulozi Nahle i njenom utjecaju na promjene u njihovim životima.

#LicaNahle

Upoznajte #LicaNahle - predavačice i predavače koji su utkali dio sebe u sve naše obrazovne programe i uspjehe u polju obrazovanja odraslih i osnaživanju žena.

#20godinasaradnje

Upoznajte naše lokalne i međunarodne partnere i prijatelje – kroz videoporuke svjedočit će o #20godinasaradnje i posvećenosti gradnji boljeg društva.

#NahlaLIVE

Budite s nama uživo, kroz FB live razgovore s odabranim gostima!

#Nahlapoklanja

Nismo zaboravili ni poklone! Kroz 4 nagradna takmičenja osvojite 20 vaučera u vrijednosti od 50 KM za usavršavanje u nekoj od oblasti.