svaki dan, 12.00 – 20.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Svečana promocija community menadžerica!

Pozivamo vas da u srijedu, 17. aprila 2019. u 17h prisustvujete svečanoj promociji prve generacije polaznica obuke za upravljanje online sadržajem i društvenim mrežama i pružite im podršku na putu ka tržištu rada i prvim poslovnim uspjesima!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Centar za edukaciju i istraživanje Nahla u saradnji s Općinom Novi Grad u protekla četiri mjeseca realizirao je Obuku za upravljanje online sadržajem i društvenim mrežama za petnaest polaznica. Četveromjesečna obuka je doprinijela boljem umrežavanju polaznica, razvijanju kreativnosti, upoznavanju s nepreglednim mogućnostima koje online prostor nudi, timskom radu kao i jedinstvenoj prilici da se kreira online kampanja i nametne tržištu rada.

Rezultat njihovog rada, zalaganja i truda je i prilika za kreiranje online kampanje za klijenta i nadolazeću manifestaciju, uz jasno definisan cilj, strategiju, dosljedne vizuale, te relevantan kreativni sadržaj koji će osigurati da ciljna publika primijeti i prihvati poslanu poruku.
U srijedu, 17. aprila u 17h u multimedijalnoj sali CEI NAHLA, nakon četiri mjeseca učenja i rada na kampanji, polaznice obuke podijeljene u 5 timova predstavit će svoje prijedloge na kojima su vrijedno radile u proteklom periodu.

Program svečanosti:
  • predstavljanje prilika i mogućnosti primjene stečenih znanja i vještina u različitim vrstama okruženja;
  • prezentacija prijedloga rješenja za online kampanje;
  • odabir najboljeg rješenja i dodjela certifikata;
  • diskusija i umrežavanje.

Posebno pozivamo predstavnike privrednih subjekata i zainteresirane pojedince da se pridruže svečanoj promociji i doprinesu interakciji i povezivanju polaznica s tržištem rada.
 
Potvrdu učešća pošaljite na email elvira@nahla.ba ili putem telefona na 033/710-650 najkasnije do utorka, 16. aprila 2019. do 20 h.

Radujemo se vašem dolasku i kreativnim poslovnim ponudama!