fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Postani članica Tignuma - 2019!

Nahlin klub mladih “Tignum” i ove akademske godine otvara javni poziv za prijem novih članica. Ako si puna pozitivne energije koja treba primjenu u društvu, želiš naučiti nove vještine, ali i prenijeti ono što znaš na druge i zarazno dobru okolinu koja podržava tvoje ideje, pridruži se našem klubu mladih “Tignum”.

Nahlin klub mladih Tignum okuplja djevojke od 18 do 25 godine i pomaže da prepoznaju svoje potencijale i ostvare ih uz mentorstvo iskusnih predavačica iz različitih oblasti.

Kroz svoj rad nastojimo motivirati mlade žene na aktivno djelovanje u zajednici uz prethodno istraživanje problema, pomoći im da se lično i profesionalno usavrše i uzmu učešće u dešavanjima na lokalnom i međunarodnom nivou iz oblasti ljudskih prava, prava žena, slobode vjere, socijalnog poduzetništva, IT-a, ekologije i drugih oblasti.

Članice koje pokažu zapažene rezultate stiču pravo na učešće u Nahlinom programu stipendiranja.

Poziv za prijem novih članica bit će otvoren do 8. oktobra 2019. godine, a PRIJAVNI FORMULAR možeš popuniti OVDJE.

Ako želiš biti sigurna da je Nahla pravo mjesto za tebe, upoznaj se s našom MISIJOM i VRIJEDNOSTIMA i pridruži se ovom vrijednom timu.

Ne propusti da se upoznaš s članicama Tignuma i radom Nahle, zabaviš se ali i naučiš nešto novo i na Danu otvorenih vrata u nedjelju, 6. oktobra 2019. godine, od 14 do 19 sati u CEI Nahla!

Kontakt za dodatne informacije: info@nahla.ba.