fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

RADIONICE ZA DJECU

Mala škola znakovnog jezika

Otkrijte svijet tišine kroz igru i zabavu! Pozivamo našu malu raju, predškolce i školarce, na našu BESPLATNU Malu školu znakovnog jezika. U okviru ovog programa djeca će naučiti osnove ovog divnog načina komunikacije, ali i razvijati svoje sposobnosti empatije i razumijevanja.

Dođite i pridružite nam se da zajedno otkrijemo novi jezik, pronađemo novog prijatelja i osjetimo radost učenja kroz igru!

Voditeljica Male škole znakovnog jezika: Alma Mujanović, predsjednica udruženja za promociju znakovnog jezika “Znak za riječ”

Datumi održavanja radionica: 7, 9, 14, 16, 21, 23, 28. i 30. august 2023.

Otvoren je upis na dvije grupe.

I GRUPA za uzrast od 4 do 7 godina

Našim predškolcima (uzrast od 4 do 7 godina), pružamo priliku da na jednostavan i zabavan način uplove u svijet znakovnog jezika. Kroz igru i interaktivne aktivnosti naučit će osnovne znakove koji će obogatiti njihovu komunikaciju.

Termin: ponedjeljkom i srijedom, od 17.00 do 18.00h

II GRUPA za niži školski uzrast do 12 godina

Našim školarcima do 12 godina pružamo priliku za dublje istraživanje znakovnog jezika. Kroz zanimljive i edukativne aktivnosti dobit će priliku da nauče i razumiju ovaj jedinstveni jezik na zabavan i interaktivan način.

Termin: ponedjeljkom i srijedom, od 18.15 do 19.15

Prijavite se danas i osigurajte mjesto za svoje dijete!

Broj mjesta u grupi je ograničen na 12 kako bismo osigurali kvalitetnu interakciju za svako dijete.

Napomena: Svi roditelji čija djeca budu primeljena na Malu školu znakovnog jezika dobit će potvrdu putem viber poruke 4. augusta.

Znakovni jezik otvara vrata novim svjetovima i pomaže nam da bolje razumijemo i cijenimo našu raznoliku zajednicu. Djeca će kroz ovaj iskustveni proces razviti empatiju i razumijevanje prema osobama s oštećenjem sluha.