fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

MENTI program za poduzetnice – prijavite se!

Prijavite se na program ‘MENTI – mentorstvo i edukacija za nove tržišne inovatorice’ koji će mikro i malim biznisima koji su u vlasništvu žena pružiti obuku i mentorsku podršku u oblasti poduzetničkih i menadžerskih vještina, s posebnim fokusom na brendiranje.

Ako ste poduzetnica s registriranim biznisom na području Bosne i Hercegovine te vam naročito nakon ove izazovne godine treba dodatni pogon za bolje rezultate, nova znanja, istaknutiji brend i podržavajuće okruženje, prijavite se na MENTI program!

Ovaj put, težište cjelokupnog programa stavljamo na izgradnju brenda i vještine koje će vam pomoći da svoj vizuelni identitet i marketinške aktivnosti realizirate na najbolji način kako biste bili prepoznatljivi i nametnuli se na tržištu. Iskoristit ćemo dobrobiti tehnologije i aktivnosti organizirati online što će omogućiti pristup poduzetnicama iz cijele BiH!

Program je namijenjen poduzetnicama s područja cijele Bosne i Hercegovine, a potrebno je da već imate registriran mikro, mali ili srednji biznis.

SADRŽAJ I KONCEPT PROGRAMA

Program će obuhvatiti mentorstvo i edukaciju iz sljedećih oblasti:
1. Komunikacijske vještine,
2. Organizacija i HR,
3. Vanjsko finansiranje,
4. Prodaja i marketing,
5. Unapređenje vizuelnog identiteta i branding.

Predavači/ce su stručnjaci/kinje iz prakse s iskustvom u navedenim oblastima, a posebno iz perspektive malih biznisa.

Kroz projekt je osigurana i promocija biznisa učesnica programa.

Održavanje programa

Nastava će se odvijati online, dva puta sedmično u trajanju od 2,5 sata po susretu, od 23. maja do 27. augusta 2021. godine, nakon čega će se realizirati po 5 sati mentorstva s dodijeljenom mentoricom.

NAČIN PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA do 16. maja.

Nakon toga ćemo odabrati 15 polaznica.

Projekat je finansijski podržan iz sredstava FIGAP II programa - Program za implementaciju Gender akcionog plana BiH (FIGAP II program 2017-2020), rezultat je saradnje Agencije za ravnopravnost spolova BiH - Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BIH, Gender Centra Federacije BiH i Gender centra Republike Srpske, a njegov je cilj da osigura održivu provedbu Gender akcionog plana Bosne i Hercegovine. Program podržava Kraljevina Švedska, koju predstavlja Ambasada Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini, putem razvojne agencije SIDA.