svaki dan, osim subote, 12.00-20.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

20 GODINA NAHLE

U ovoj, nadasve neobičnoj i drugačijoj 2020. godini Centar za edukaciju i istraživanje „Nahla“ obilježava 20 godina uspješnog rada i djelovanja u zajednici. Vjerujemo da obrazovana i osnažena žena korjenito mijenja zajednicu i društvo u kojem živi. Naših 20 godina rada sa preko 75.000 žena različitih starosnih struktura, socijalnih statusa, etničkih i vjerskih različitosti i opredjeljenja, obrazovnih statusa i kvalifikacija potvrdilo je to uvjerenje i iznjedrilo puno pozitivnih promjena. Vođeni snagom promjena kojima smo svjedočili odlučili smo ovaj za nas veliki jubilej obilježiti upravo optimističnim i snažnim porukama koje ćemo putem svojih društvenih mreža i drugih komunikacijskih kanala uputiti svojim sadašnjim i budućim članicama, korisnicama, sugrađanima i sugrađankama.

# ZnanjePokreće

Pod motom #ZnanjePokreće predstavljamo vam neke od naših dugogodišnjih članica i polaznica, koje kroz priče o svojim odlukama, izborima, uspjesima, svjedoče o dubokoj i sveobuhvatnoj ulozi Nahle i njenom utjecaju na promjene u njihovim životima.

# LicaNahle

Niz fotokolaža #LicaNahle otkriva koliko je predavačica i predavača iz najrazličitijih oblasti posvećeno i predano utkalo dio sebe u sve naše obrazovne programe i uspjehe u polju obrazovanja odraslih i osnaživanju žena.

# 20godinasaradnje

Upoznajte neke od naših lokalnih i međunarodnih partnera i prijatelja koji kroz videoporuke svjedoče o #20godinasaradnje i posvećenosti gradnji boljeg društva.

# NahlaLIVE

Kroz FB live razgovore s odabranim gostima sagledajte različite aspekte Nahlinog rada u oblasti obrazovanja odraslih, osnaživanja mladih i zajedničkih napora za poboljšanje položaja žene u zajednici.