fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Nahlina poslovna zajednica na 6. konferenciji za mame (MAMF)

Pozivamo vas da posjetite već tradicionalnu šestu Konferenciju za mame (MAMF) u petak, 25. maja 2023. od 10.00 do 18.00 u hotelu Hills Sarajevo. Učestvujte na radionicama, pitajte stručnjake/inje na panelu i posjetite MAMFMARKET na kojem će, između ostalih, i devet poduzetnica, članica Nahline poslovne zajednice, predstaviti svoje proizvode.

MAMF je odlična prilika za sve mame, ali i buduće roditelje, da nauče nešto novo, podijele svoje iskustvo s drugim mamama, opuste se, dobiju informacije i inspiraciju o tome kako unaprijediti svoj porodični život, izbalansirati obaveze svakodnevnice, ostvariti puni poslovni potencijal, odgojiti zdravo i sretno dijete, ali i sačuvati zdrav razum pri ostvarenju tih ciljeva.

Prvi put ove godine pored radionica i panela, MAMF ima i sajamski dio – MAMFMARKET gdje će više od 25 poduzetnica predstaviti svoje proizvode i usluge. Svjesni  važnosti ovakvih prilika za male biznise, izuzetno nam je drago da će na ovom sajmu devet poduzetnica, članica Nahline poslovne zajednice, predstaviti svoje proizvode, uspostaviti nove konekcije i proširiti svoju mrežu, unaprijediti vidljivost svojih brendova i prodaju proizvoda. Poduzetnice, članice NPZ, koje možete naći na sajmu su: Flora Handmade, JLAN, Theca-prirodna kozmetika, M&T – nakit, Veles d.o.o, Fitocentar, Avellan beauty, Poklon galerija Shon Phon, L'Jewelry.

Pored naših poduzetnica, imat ćete priliku upoznati se iz prve ruke i s radom naše Poslovne zajednice i prilikama i podršci koje nudimo poduzetnicama na svom početku, ženama s biznis idejom, zaposlenim ženama u potrazi za novim karijernim putem, kao i nezaposlenim ženama u potrazi za novim zaposlenjem.

Posjetite MAMF, isprobajte i kupite unikatne proizvode bh. poduzetnica, upoznajte žene koje stoje iza njih i saznajte više o radu i aktivnostima Nahline poslovne zajednice.

I ne zaboravite, kad kupujete od malih, lokalnih poduzetnika/ca i/ili podijelite informaciju o njima vi zapravo pomažete jedan san i put običnog čovjeka da sam kreira normalan život za sebe i svoju porodicu. Budimo podrška i zajedno kreirajmo bolje i perspektivnije društvo.