fbpx
  svaki dan, osim subote, 11.30-21.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Put kroz ličnu promjenu: II ciklus - Snaga samopouzdanja

Samopouzdanje je važan faktor koji doprinosi zadovoljstvu u različitim aspektima života; od porodičnih i prijateljskih odnosa, generalne slike o sebi, uspješnosti u poslu kojim se bavimo, štiti nas od depresije i anksioznosti i omogućava nam da u potpunosti iskoristimo sve svoje potencijale i iskažemo kreativnost.

II CIKLUS: „SNAGA SAMOPOUZDANJA“

Seminar koji će vam pomoći:

  • da razlikujete samopouzdanje od samopoštovanja,
  • da otkrijete razloge koji dovode do smanjenog samopouzdanja,
  • da procijenite svoj nivo samopouzdanja, otkrijete šta utječe na vaše samopouzdanje i savladate tehnike kojima možete utjecati na povećanje samopouzdanja.

Trajanje: 14. januara – 4. februara 2021.

Termin: četvrtkom od 18.00 do 20.00

Voditeljica seminara: Azra Ibrahimović, voditeljica Nahlinog psihološkog savjetovališta

NAČIN PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA.

Ograničen je broj učesnica na 22 kako bismo poštovali epidemiološke mjere zaštite, osiguravajući veliki razmak između polaznica uz obavezno nošenje maske.

Svoje mjesto osiguravate isključivo uplatom na info desku Nahle do popune mjesta ili putem transakcijskom računa br. 141 001 000 1745292 sa svrhom doznake: Seminar Put kroz ličnu promjenu. Najkasnije do 11.1.2021.  ili do popune mjesta.

Naše radno vrijeme je svaki dan, osim subotom, od 12 do 20h. Mjesto na seminaru se osigurava na osnovu redoslijeda uplate participacije.

*U cijenu je uračunat PDV.

ROK ZA UPLATU:
do popune mjesta.

_________

Serijal seminara PUT KROZ LIČNU PROMJENU sastoji se od 5 ciklusa:

  • I ciklus: Znam da mogu, ali ne znam kako
  • II ciklus: Snaga samopouzdanja
  • III ciklus: Snaga asertivnosti
  • IV ciklus: Kako graditi zdrave međuljudske odnose
  • V ciklus: Umijeće ljubavi

Ideja vodilja ovih seminara je poticaj na promjenu. Kad naučimo prihvatiti sebe, ali i mijenjati svjesno ono što ne želimo da bude dio našeg unutrašnjeg svijeta tada možemo osjetiti da smo uključeni u vlastiti život. Prihvatiti sebe, znati šta trebamo mijenjati, kada i na koji način velika je životna vještina. Ako je nešto vještina, znači da nije urođeno i da se može naučiti.