svaki dan, 12.00 – 20.00
 E-mail: info@nahla.ba      +387 33 710 650

Boje jeseni hrvatskog primorja - dvodnevni izlet!

CEI Nahla i turistička agencija Bosnia Travels 16. i 17. novembra 2019. vode vas na dvodnevni izlet u  hrvatsko primorje! Uživajte u bojama jeseni primorja, prekrasnoj arhitekturi i historijskom naslijeđu Rijeke i Opatije!

Krenite s nama i osvježite svoje zalihe pozitivne energije dobrim društvom, morem, dahom jeseni na primorju i novim saznanjima!

Upoznajte hrvatski „Monte Carlo“ – Opatiju, šarmantni primorski grad bogate historije i kulture, oazu prekrasnih, šarolikih parkova, spomenika i idiličnih vila. Upoznajte šarm nezaobilazne Ulice slavnih i omiljene uvale zvane Portić, te se slikajte s čuvenom Djevojkom s galebom. Dopustite da vas očara arhitektonsko remek-djelo – Islamski centar i džamija u Rijeci. Uživajte u otkrivanju multikulturalne Rijeke, istražite njene znamenitosti i šaroliku prirodu, te osjetite njenu atmosferu i ritam grada na glavnom riječkom šetalištu, Korzu. Budite uvjereni da se nećete dosađivati u, kako Riječani vole reći za svoj grad, gradu koji teče.

PROGRAM IZLETA

1. DAN (16. novembar, subota)
Polazak u 5.30 ispred CEI Nahla (ulica Džemala Bijedića 122). Dolazak u Opatiju predviđen je oko 15.00, nakon čega slijedi prijava u hotel (Gardenija 3*). Hotel Gardenija je smješten u samom centru Opatije odmah uz glavnu opatijsku ulicu te je idealna početna tačka za razgledavanja. Popodnevni sati su slobodni za individualne aktivnosti.

2. DAN (17. novembar, nedjelja)

Nakon doručka u hotelu (7.45) i odjave krećemo prema Rijeci. Posjetićemo Islamski centar i džamiju i uživati u izuzetnoj arhitekturi i pogledu na okolinu Rijeke s platoa Riječke džamije. Obilazak Centra predviđen je okvirno od 8.15 do 10.15, a zatim idemo prema centru grada. Obilazak Rijeke predviđen je okvirno od 10.30 do 14.15, a nakon toga slijedi povratak u Sarajevo. Dolazak u Sarajevo predviđen je u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana: 145 KM

Cijena uključuje:

  • Prijevoz udobnim i modernim autobusom;
  • Noćenje i doručak u hotelu Gardenija 3* u dvokrevetnim sobama. (Doplata za jednokrevetnu sobu – 20 KМ);
  • Pratnju vodiča tokom cijelog puta.

Napomena: Za ovo putovanje potreban je novi, biometrijski pasoš.

Prijave i uplate u prostorijama turističke agencije Bosnia Travels ili na info desku CEI Nahla (Džemala Bijedića 122) do 11. novembra 2019. godine ili do popune mjesta. Dodatne informacije na telefone: 062 966 795, 033/610-550 ili e-mail: info@bosniatravels.com. Broj mjesta je ograničen. Mjesto se osigurava redoslijedom uplate.

BONUS: Kako bismo vam putovanje učinili što ugodnijim pripremili smo i različite zabavne sadržaje tokom vožnje (društvene igre, kvizove znanja…), a za najbolje i najveselije i prigodne poklone. 

*Napomene:

  • organizator zadržava pravo otkazivanja izleta u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih;
  • rezervaciju je moguće otkazati najkasnije 7 dana prije polaska uz povrat novca (naknadni povrat novca nije moguć).