Edukacija   |    Istraživanje   |    Usluge   |    Ostale aktivnosti

  

PRETRAGA OGLASA
 
Kljucna rijec
Kategorija
Podkategorija
 
 
Njega i skrb starije osobe
Datum: 02.03.2019   Cijena: 800.00 KM

Po dogovoru pazim na starije i bolesne osobe i boravim uz pacijenta 24 h po dogovoru 7, 14 ili 30 dana, zavisno o uslovima i težine posla. U toku dana, kad je to najbolje isplanirati tražim 2 h odmora. Ukoliko to nije izvodivo, osmislimo kad je to moguće a da je pacijent zbrinut - možda vikend. Radim ovaj posao već duže vrijeme, možete dobiti i preporuke od osoba čije roditelje sam njegovala. Moje usluge su njega osobe koja mi je povjerena, kompletna toaleta svaki dan, pranje odjeće, mijenjanje posteljine po potrebi, kupanje, odijevanje. Osnovna higijena prostora u kome se boravi, higijena kuhinje i kupatila. Garantujem svoju maksimalnu predanost osobi za koju sam zadužena, a sve u cilju sto bržeg oporavka osobe koju njegujem. Vodim računa o redovnom uzimanju terapije, o ljekarskim kontrolama, te nabavci lijekova i drugih neophodnih potrepština. Od raspoloživih zaliha koje su nam na raspolaganju trudim se udovoljiti klijentu i svakodnevno pripremiti hranu koja je preporučena od ljekara ili gdje je to moguće po želji pacijenta. Kod loše cirkulacije ruku i nogu nastojim blagom masažom i potrebnim vježbama ponovo uspostaviti cirkulaciju. Moj krajnji cilj je da što je prije moguće svom pacijentu vratim njegovu neovisnost. Za 7 dana plaćate 200 KM, za 14 dana 400 KM, za 30 dana 800 KM plus troškovi prevoza po mom dolasku.

Kontaktni podaci
Ime / nadimak: Mirza
E-Mail:
Telefon: 38762148020
Regija: Zeničko-dobojski kanton

Centar za edukaciju i istra?ivanje Nahla   |   D?emala Bijedi?a 122, Sarajevo   |   Tel +387 (33) 710-650   |   Fax +387 (33) 641-664

Bags are an replica handbags uk indispensable item gucci replica daily life. Sometimes when you go out and forget to bring a hermes replica , you will have a feeling of forgetting how to bring handbags replica. A good-looking bag will make your tastes rise several levels. replica handbags is the source of the face.